Om oss

 

SmartGrepp är en innovation framtagen för att ge dig full kontroll över den utrustning du använder vid dina träningspass.

SmartGrepp är precis vad det låter som; ett specialutformat grepp som fästes runt handtagen på den utrustning man ska använda vid viktträning. Det spelar ingen roll om det är små hantlar, stora stänger eller andra typer av handtag. Materialet är utformat för att fästa runt såväl utrustningen som händerna. Resultatet blir ett stadigt, och tryggt grepp som innebär såväl ökad komfort och en visshet i att utrustningen kommer att jobba tillsammans med dig för optimal träning. Smart, va?

Material: 

SmartGrepp använder sig av noggrant utvald naturgummi. Vid valet av materialet var fokusen ett enda mål: Optimalt grepp. SmartGrepp är testat på den plats där den ska användas – gymmet.

All produktion sker i Sverige. När du köper SmartGrepp så bidrar du automatiskt till kortare transportsträckor och svensk tillverkningsindustri. Enkelt och bra för både dig och din omgivning.

Idéen bakom SmartGrepp: 

Mitt namn är Christian Jansson. Jag har livslång erfarenhet av träning inom flera områden, bl.a. boxning och MMA, men framför allt styrketräning.

Jag, som själv är flerbarnspappa, är en av många människor som har svårt att få dygnets timmar att räcka till, och då jag går till gymmet vill jag att min tid där ska vara välinvesterad. Men jag kände ofta en irritation kring att inte kunna maximera mina träningsresultat p.g.a. att greppet kring stänger och hantlar inte är komfortabelt eller att svetten mot metall gör att fingrarna glider iväg, och man måste avbryta för omtag. Det var ur den frustrationen som idén till SmartGrepp föddes. SmartGrepp ersätter hala, illaluktande handskar och remmar. Det är okomplicerat och rakt på sak. Och det fungerar. Jag är övertygad om att du kommer tycka samma sak. Träning är min passion, och jag vägrar att kompromissa med det jag älskar att göra.

Vänligen

Christian

Grundare av SmartGrepp